Bekijk hier al onze

Activiteiten

Wanneer je in Costa Rica bent zorgen we er voor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Hoewel een dagje niks doen ook heerlijk is, willen we je graag zo veel mogelijk van dit land laten zien. We hebben de meest leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van avontuur en spanning of natuur en rust, er zit voor iedereen iets tussen.

Wat kosten ze en hoelang duren de activiteiten?

Omdat de activiteiten op meerdere bestemmingen en routes kunnen plaatshebben en we sommige tours gratis meegeven (m.u.v. lokaal entree) in de Reisbeschrijving, staan er geen pijzen bij. Hou rekening met ongeveer 25 tot 40 Euro pp voor wandel-, boot-  en cultuurexcursies die 2 a 3 uur duren. Adrenaline activiteiten zoals Canopy, Raften, Paardrijden en Tubing liggen eerder rond de 50 Euro en duren iets langer. Ook zijn er tours die extra lang duren en oplopen tot 60 a 70 Euro zoals de Bri Bri Tour (ook met lokale lunch), de Corcovado Tours en Walvissen spotten.  We stellen onze klant vooraf altijd een optioneel pakket voor op basis van de aangegeven wensen, en zo ontvangt iedereen een mooie mix van betaalde en gratis activiteiten. Voorbeelden van tours onderweg zijn onder meer leuke tussenstops, uitzichtpunten, zwemmen bij een waterval of natuurpark wandelingen. Je betaalt vooraf nooit meer voor die activiteiten dan als je ter plaatse zou doen.

Kies de activiteit die bij jouw Costa Rica rondreis past

Heb je al een rondreis op het oog, maar zit daar een activiteit niet tussen welke je graag zou toevoegen aan je reis? Geen zorgen. Het maakt niet uit welke rondreis je boekt, de meeste activiteiten kun je namelijk op meer dan één bestemming doen. De landschappen in dit tropische land zijn enorm divers, dus is de ene plek meer geschikt dan de ander voor een bepaalde activiteit. Geef het ons aan en we maken er wat bijzonders van, op maat voor jouw rondreis!

Betrouwbare contacten door onze vestiging

Witropa Travel kent niet alleen de leukste plekjes van Costa Rica, maar heeft ook overal betrouwbare contacten. Omdat wij zelf in Costa Rica gevestigd zijn kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook de juiste activiteiten en lokaties regelen bij professionele Touroperators met leuke en capabele gidsen. Sommige van deze activiteiten krijg je van Witropa cadeau, andere excursies nemen we mee in de boeking.

Wil je graag meer weten over de activiteiten die op jouw route liggen of heb je een andere brandende vraag? Neem dan meteen contact op, en we helpen je met alle plezier verder.

 

activiteiten-onderwegautentiek-costa-ricaavondwandelingboottocht-riviercanopytourcatamarantocht-op-zeecitytour-san-josecorcovadodieren-spottenhangbruggen-nevelwoudjungle-wandelingkoffietourkolibrituinkrokodillentournationaal-parkpaardrijdenraftenrincon-de-la-viejaschildpaddentoursnorkelentubingvogels-spottenwalvissentourzwemmen-bij-waterval