Bekijk hier al onze

Activiteiten

Wanneer je in Costa Rica bent zorgen we er voor dat je je geen moment hoeft te vervelen. Hoewel een dagje niks doen ook heerlijk is, willen we je graag zo veel mogelijk van dit land laten zien. We hebben de meest leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. Of je nu houdt van avontuur en spanning of natuur en rust, er zit voor iedereen iets tussen.

Kies de activiteit die bij jouw Costa Rica rondreis past

Heb je al een rondreis op het oog, maar zit daar een activiteit niet tussen welke je graag zou toevoegen aan je reis? Geen zorgen. Het maakt niet uit welke rondreis je boekt. Het is altijd moeilijk alle activiteiten toe te voegen aan je reis of juist een te laten vervallen. De meeste activiteiten kun je namelijk op meer dan één bestemming doen. Laat dit dus vooral weten in je offerteaanvraag.

Betrouwbare contacten door onze vestiging

Witropa Travel kent niet alleen de leukste plekjes van Costa Rica, maar heeft ook overal betrouwbare contacten. Omdat wij zelf in Costa Rica gevestigd zijn kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook de juiste activiteiten en locatie aanbevelen die bij jouw wensen passen. Sommige van deze activiteiten krijg je van Witropa cadeau. Het zijn leuke tussenstops, fotomomenten of National Parken die je dankzij onze uitgebreide routebeschrijving onderweg kan bezoeken. Of je geniet ervan op één van de bestemmingen waar je verblijft. De overigen zijn optionele excursies die vantevoren geboekt worden.

Wil je graag meer weten over de activiteiten die op jouw route liggen of heb je een andere brandende vraag? Neem dan meteen contact op, en we helpen je met alle plezier verder.

 

activiteiten-onderwegautentiek-costa-ricaavondwandelingboottocht-riviercanopytourcatamarantocht-op-zeecitytour-san-josecorcovadodieren-spottenhangbruggen-nevelwoudjungle-wandelingkoffietourkolibrituinkrokodillentournationaal-parkpaardrijdenraftenrincon-de-la-viejaschildpaddentoursnorkelentubingvogels-spottenwalvissentourzwemmen-bij-waterval