Raften

Hou je wel van wat actie en avontuur op je rondreis? Wissel je activiteiten af met wat waterpret op de rivier. Je hebt vast al een aantal mooie watervallen gezien, maar als je durft is raften een leuke extra toevoeging aan je reis!

Wat is raften?

Misschien ken je het woord al. Eigenlijk houdt raften in dat je spectaculair de wildwater rivier afgaat in een rubberboot! Dit is een van de spannendste excursies in Costa Rica. Je kunt ervoor kiezen dit een paar uurtjes doen maar ook zijn er tours van 2 dagen achter elkaar inclusief een unieke overnachting langs de rivier.

Hoe werkt het?

Beleef het klotsende wilde water vanuit een boot, en ga met een groepje van een man of zes met eigen gids tussen de bergen door naar beneden. Een adembenemende ervaring en op meerdere lokaties het hele jaar door te doen. Bekijk niet alleen het klotsende water, maar ook de prachtige natuur langs de rivier.

Wil jij weten waar je kan raften tijdens jouw reis? Neem dan direct contact op, dan zullen we je de rondreis vast laten beleven met nog meer details over het raften.

Foto's