Jungle wandeling

Jungle wandelingen door de jungle van Costa Rica. Voor wandelliefhebbers en dierenspotters een must. De diversiteit en levendigheid van de bossen maken je nog verslaafd! Er zijn vele soorten jungles te vinden in Costa Rica, met ieder zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Veel wandelingen kun je zelfstandig doen; soms op het hotelterrein, ergens onderweg of in een natuurpark. Andere wandelingen doe je met een gids. Het voordeel hiervan is dat hij of zij je kan wijzen op exotische planten en dieren, die je anders zelf over het hoofd had gezien!

Voor ieder wat wils

Het verschil zit ‘m in de duur van de wandelingen, de zwaarte ervan en wat je zoal kan zien. Een wandeling door de jungle is voor iedereen. Voor alle leeftijden en interesses. Zoek je graag wat meer spanning op? Ga dan voor een zwaardere wandeling. Bekijk je graag rustig alle natuur om je heen? Kies dan voor een kortere wandeling met gids.

Wanneer je een wandeling door de jungle op je bucketlist hebt staan, kun je dit natuurlijk doorgeven bij het plannen van jouw rondreis. In dat geval zorgen wij ervoor dat je óf onderweg langs mooie plekken komt waar je kunt uitstappen en rondlopen, óf we boeken wat extra tours voor je met deze activiteit. Laat het ons vast weten wat je zoekt zodat we je de rondreis vast laten beleven.

Foto's