Activiteiten onderweg

Zonder activiteiten ontdek je Costa Rica niet optimaal. Bij Witropa Travel zijn de reisdagen ook hoogtepunten! Dankzij onze uitgebreide routebeschrijving word je niet alleen van hotel naar hotel begeleid, maar krijg je allerlei tips mee voor leuke tussenstops en activiteiten.

Verschillende activiteiten

Zo zijn er plekken met adembenemend uitzicht waar een foto niet mag ontbreken, leuke fruitstalletjes of lokale winkeltjes langs de kant van de weg. Fantastische beesten hotspots waar je neusbeertjes, brulapen of leguanen van dichtbij kan zien. En natuurlijk niet te vergeten de natuurparken waar je onderweg heerlijk een wandeling kan maken of een frisse duik kan nemen bij een waterval.

Er is voor iedereen een geschikte activiteit. Jong of oud, of je nu houdt van veel actie of meer rust en natuur. Costa Rica heeft van alles te bieden.

Wanneer ontvang ik deze activiteiten?

Het maakt niet uit welke reis je boekt, elke Witropa reiziger krijgt een routebeschrijving met deze tips helemaal op maat uitgeschreven. Geef je voorkeuren aan voor jouw perfecte rondreis, of kies een bestaande rondreis en maak een paar aanpassingen. Wij zorgen er vervolgens voor dat je een routebeschrijving meekrijgt, plus tips om tijdens het reizen uit te stappen.

Wat voor activiteiten kun je verwachten?

In onze nieuwsbrief geven we in mail 7 een aantal voorproefjes weg op hotspots die je kunt bezoeken. Dit zijn plekken die je als toerist niet snel zal zien. Het geeft je de indruk dat je zelf op ontdekkingstocht bent. Je kunt je hiernaast inschrijven voor de nieuwsbrief.

Wat voor activiteiten dit zijn? Denk aan:

  • Restaurants
  • Mooie strandjes
  • Plekken waar je unieke dieren kunt spotten
  • Prachtige zwemplekken, zoals onder een waterval
  • Mooie uitzichtpunten

Wil jij weten wat je op jouw rondreis allemaal kan zien onderweg? Neem dan direct contact op, dan zullen we je de rondreis vast laten beleven.

Foto's