Corcovado

Corovado is een groot natuurgebied in het zuiden van Costa Rica. Witropa werkt samen met een lodge die op de allerbeste locatie ligt. Vanuit hier kun je alle hoogtepunten van Corcovado bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan snorkelen bij Caño Island, walvissen spotten of een bezoek brengen aan het échte Corcovado in Sirena. Hier vind je onder andere de tapir, halsbandzwijn en vier apensoorten. Ook andere activiteiten zijn mogelijk, zoals wandelen met een gids en paardrijden over verlaten stranden. En zelfstandig de bountystrandjes van Corovado bezoeken natuurlijk!

De ligging van Corovado

Corcovado wordt wel eens verward met het schiereiland Osa waar het nationale park in ligt. Het is best een stuk reizen naar Corovado dus we raden een goede voorbereiding aan. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om tips en weetjes te ontvangen voordat je naar Costa Rica gaat. Hierin zul je ook een inpaklijst ontvangen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat.

Wil je precies weten wat je op jouw rondreis in Corcovado kan verwachten? Neem dan contact op, om jouw wensen aan te geven. Dan maken we je rondreis compleet!

Foto's