Nationaal park

Een natuurpark bezoeken is één van de activiteiten die je moet hebben gedaan in Costa Rica. Het land bestaat inmiddels voor 25% uit beschermd natuurgebied! Dankzij deze natuurbescherming is er veel flora en fauna te bewonderen, het ene natuurpark is nog mooier dan het andere. Wanneer je mensen hoort over hun bezoek aan Costa Rica, spreekt iedereen over de mooie natuurgebieden. Costa Rica is niet voor niets één van de groenste landen ter wereld.

Wat voor natuurparken kun je verwachten in Costa Rica?

Er zijn 28 Nationale Parken in Costa Rica en daarnaast nog talloze andere beschermde (privé)reservaten. Dankzij onze uitgebreide reisbeschrijving kun je sommige parken zelfstandig bezoeken, zowel op reisdagen onderweg als op de verschillende bestemmingen.

Elk park heeft weer andere hoogtepunten en is uniek. Het is lastig om alle natuurparken te bezoeken, maar wanneer je ons laat weten wat je graag zou willen zien kunnen we je rondreis hier op aanpassen. De variatie per park is namelijk behoorlijk groot, maar wij kennen ze allemaal!

Wat zou jij graag willen zien in zo’n natuurpark? Vertel het ons meteen en we sturen je naar die parken die voor jou het beste zijn.

Foto's