Autentiek Costa Rica

Costa Rica zit boordevol met gastvrije inwoners die je met een vrolijke glimlach een ‘Pura Vida’ toewensen. Als je graag kennis wilt maken met authentiek Costa Rica, kies dan een van onze Authentieke Tours. Hier leer de lokale gewoonten, tradities en cultuur van Costa Rica kennen.

Wat zijn Authentieke Tours?

Er zijn veel verschillende soorten tours die je een goede indruk geven van het leven in Costa Rica. Bezoek bijvoorbeeld een lokale familie en blijf hier een nachtje slapen, een onvergetelijke ervaring! Ook kun je een boerderij bezoeken en hier zelf arbeid verrichten. Denk aan vrijwilligerswerk met kinderen of het bezoeken van een lokale school.

Heb je minder interesse in het authentieke Costa Rica? Maar meer met eten, maaltijden of gewoon uitstekende kookkunsten? Er zijn verschillende activiteiten waar je zelf tortillas kunt maken of alles kunt leren over het bereiden van koffie.

Authentiek Costa Rica op de markt

Een andere aanrader is het bezoeken van een lokale groente- of fruitmarkt op de zaterdagen. Struin tussen de lokale bevolking de markt over en koop wat fruit voor onderweg. Verser kun je fruit niet vinden!

Ben je nieuwsgierig naar welke authentieke tours je kan doen tijdens jouw rondreis? Neem dan direct contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Foto's