Vogels spotten

Een van de activiteiten welke niet mag ontbreken op je rondreis door Costa Rica is het vogels spotten. Costa Rica staat niet alleen bekend om haar mooie stranden en natuur, maar ook zul je tientallen prachtige vogels tegenkomen. Bij een wandeling door de jungle zal een van de gidsen je meenemen en vertellen wat voor moois er allemaal te zien is.

Soorten vogels
Tijdens een wandeling vliegen er allerlei vogels je om de oren. Plaatjes van toekans, ara’s, quetzals, kolibri’s en andere prachtig gekleurde heb je vast al gezien op het internet. Je vindt ze hier allemaal!

Waar kun je goed vogels spotten?
Ze fladderen overal in het land, maar goed op de foto zetten lukt niet iedereen. Daarom hebben we contact met een aantal gidsen verspreid over het land, die de juiste plekjes kennen. Iedere rondreis heeft verschillende plekken waar je deze tour kunt boeken, maar zoek je een speciale vogel? Dan kunnen we contact leggen met de juiste gids om te zorgen dat je deze zeker weten gaat zien. Let wel op: sommige vogels migreren tijdens verschillende jaargetijden.

Wat is jouw favoriete vogel? Neem direct contact op, dan zullen we kijken waar jij die vogel kan fotograferen en spotten.

Foto's