Vogels spotten

Eén van de activiteiten welke niet mag ontbreken op je rondreis door Costa Rica is het vogels spotten. Costa Rica staat niet alleen bekend om haar mooie stranden en natuur, maar ook zul je tientallen prachtige vogels tegenkomen. Bij een wandeling door de jungle zal een gids je meenemen en vertellen wat voor moois er allemaal te zien is.

Soorten vogels

Tijdens een wandeling zijn er allerlei vogels te zien. Plaatjes van toekans, ara’s, quetzals, kolibri’s en andere prachtig gekleurde vogels heb je vast al gezien op het internet. Je vindt ze hier allemaal in het écht!

Waar kun je goed vogels spotten?

Ze fladderen overal in het land, maar goed op de foto zetten lukt niet iedereen. Daarom hebben we contact met een aantal gidsen die, verspreid over het land, de juiste plekjes kennen. Iedere rondreis heeft verschillende plekken waar je vogels kunt spotten. Zoek je een speciale vogel? Dan kunnen we contact leggen met de juiste gids om te zorgen dat je deze zeker gaat zien. Let wel op: sommige vogels migreren tijdens verschillende jaargetijden.

Wat is jouw favoriete vogel? Neem direct contact op, dan zullen we kijken waar jij die vogel kan fotograferen en spotten.

Foto's