Avondwandeling

Een avondwandeling in Costa Rica… Als je zin hebt in wat adrenaline, ga dan met een gids in het donker de jungle in. De één schrikt het af, terwijl de andere het juist opzoekt. Het is niet zomaar dat we ook deze activiteit aanbieden!

Waarom ’s nachts de jungle in?

Wanneer je in het donker de jungle bezoekt krijg je een compleet andere ervaring dan overdag. Natuurlijk zijn er dan ook andere dieren actief die je overdag niet zo snel ziet. Denk aan opposums, krulstaartbeertjes, de unieke magaly reiger of wie weet zelfs een ocelot. We raden je hierom ook aan om een zaklamp vanuit huis mee te nemen. Niet om zelf op onderzoek uit te gaan, maar ook om nóg beter dieren te kunnen spotten. Spot je geen dieren? Alleen al de geluiden horen wanneeer je rondloopt zijn waanzinnig.

Wat kun je verwachten?

Een gids zal je de weg leiden met zaklampen. Hij of zij kan je ook veel over de plaatselijk flora en fauna vertellen. De avondwandelingen duren ongeveer twee uur en kunnen in meerdere delen van het land gedaan worden. Natuurlijk krijg je vooraf wat aanbevelingen betreft kleding.

Wil je weten waar je avondwandelingen kan doen op jouw rondreis? Neem dan direct contact op om te kijken of dit iets is voor jou.

Foto's