Citytour San José

De hoofdstad van Costa Rica, San José, kent in het centrum een aantal imposante gebouwen, sfeervolle parkjes en pleinen waar het volk samenkomt. Je hebt al een korte indruk van deze stad gekregen wanneer je aankomt na je vliegreis, maar San José heeft nog veel meer te bieden. Wanneer je kiest voor een citytour krijg je een aangename ontmoeting met de Ticos’s en Tica’s van het land.

Ook beschikt San José over een Nationaal Theater die je kan bezoeken en interessante musea, zoals het nationaal-, goud- en Jade museum. Vooral de laatste is een bezoekje waard nu ze recent alles modern en prachtig hebben tentoongesteld. Wil je ook graag wat souvenirs kopen voor het thuisfront? Er is genoeg gelegenheid om locale producten en cadeau’s te shoppen.

Gratis citytour

Witropa Travel heeft een selfguided citytour gemaakt die je cadeau krijgt bij elke rondreis. Dit houdt in dat Willem een aantal speciale plekjes heeft uitgekozen welke je zelfstandig kan bezoeken. Op deze manier krijg je een goede indruk van de highlights van de stad, maar kun je ook meer je eigen plan trekken. Word je toch liever rondgeleid door een gids? Een uitgebreide variant is ook te boeken.

Wil je meer weten over deze citytour of onze andere activiteiten? Neem contact op voor meer informatie!

Foto's