“Goede mix van avontuurlijke en luxere accommodaties. Super leuke excursies, met kleine groepjes of alleen met ons vieren en goede enthousiaste gidsen.”

“Zelfs op het moment dat er door lichamelijke klachten nog eventueel aanpassingen gemaakt moesten worden dacht Willem mee in de mogelijkheden. Ook ter plekke heeft Willem ons heel goed geholpen. Hij was goed bereikbaar via de whatsapp en de telefoon.”

“We zijn van tevoren gaan kijken welke plekken we wilden zien en zagen bij Witropa Travel een rondreis die al veel aan onze wensen voldeed. Na nog wat heen en weer mailen, was het precies de reis die we wilden. Met onze wensen wat betreft tours werden er door Willem al leuke tours bij geboekt en nog wat leuke suggesties gegeven!”

“Wij zijn een gezin met vier kinderen in de leeftijden van 7 tot en met 13. De door Willem geselecteerde excursies waren voor iedereen goed te doen. Sportieve activiteiten afgewisseld met natuur. De routebeschrijvingen van Willem waren erg nuttig en maakte dat het makkelijk was om zelf te rijden. De tips voor onderweg maakten het rijden ook voor ongeduldige kids leuk en spannend!”

“De diverse accommodaties waren goed en de gereserveerde auto voldeed ruimschoots. Tortuguero en Corcovado zijn een lust voor alle natuur liefhebbers. Geweldig!!”

“Vanaf ons huisje aapjes gezien die van de ene palm in de andere sprongen!”

“Dat het reizen tussen de verblijfplaatsen door jou wordt benaderd als vakantie ipv functioneel van A naar B gaan en daarbij dus leuke tips krijgt voor onderweg, vinden we een heel goed extra punt.”

“Willem was steeds bereikbaar (wat een goed gevoel gaf), gaf ons leuke tips.”