Rechtstreekse vlucht naar Costa Rica vanuit Amsterdam
Rechtstreekse vlucht Costa Rica

Deze herfst is het zover! Dan komt er een rechtstreekse vlucht naar Costa Rica vanuit Amsterdam. Vanaf 31 oktober kun je elke dinsdag en vrijdag een Boeing 787-9 Dreamliner van KLM pakken, om vervolgens in tropische temperaturen weer uit te stappen in hartje Costa Rica. Eindelijk geen gedoe meer met overstappen.. Het is tenslotte vakantie, toch?

Relaxte aankomst in San Jose
Wil je niet zolang wachten? Snappen we. Gelukkig kun je ook dagelijks naar ons toe vliegen, bijvoorbeeld met een overstap in de VS of Panama. Als je wilt, zorgen wij er vervolgens voor dat je een hele relaxte aankomst hebt. We halen je op bij het vliegveld en brengen je meteen naar je hotel om bij te komen van je reis. Zit je vol adrenaline en energie? Dan kun je natuurlijk meteen de stad induiken en met de gastvrije en vriendelijke Ticos een borreltje doen. Lekker buiten op het terras, want dat kan hier gewoon dag en nacht .

De aftrap van je rondreis
Heb je kennisgemaakt met de stad? Dan is het tijd voor de overweldigende natuur. We raden je aan om als eerste naar Tortuguero te gaan. Wil je nergens omkijken naar hebben en zeker weten dat je niks mist? Kies dan voor ons verzorgde pakket van twee dagen met gids, vervoer, maaltijden en tourtjes. Je lodge in de jungle is alleen bereikbaar per boot, lekker met je haren in de wind en de zon op je gezicht. Eenmaal aangekomen kunnen jullie acclimatiseren en genieten van alle geweldige dingen die je gaat doen en zien. Van brulapen tot toekans, reuze schildpadden en niet te vergeten de groene kikker met de rode ogen. Wil je vervolgens zelf op avontuur uit, dan krijg je op de terugweg de sleutels van je huurauto om het land mee rond te rijden.Rechtstreekse vlucht Costa Rica

Rechtstreekse vlucht Costa Rica t/m 23 maart
Je hebt vast al gezien dat Costa Rica talloze bezienswaardigheden heeft. Zie je door de bomen het bos niet meer? Bekijk eens onze highlights en bestemmingen. Of mail ons je wensen en we helpen je graag met een rondreis en offerte op maat. Dan weet je tenminste zeker dat je de mooiste parels van het land ziet! De rechtstreekse vlucht naar Costa Rica blijft trouwens sowieso tot en met 23 maart, daarna besluiten ze of ze dit voortzetten of niet. Dus wacht voor de zekerheid niet te lang, en grijp je kans!

 

About Author

client-photo-1
Marlous

Comments

Laat een review achter!

Vertel anderen over jouw rondreis in Costa Rica en help meer andere reizigers een mooie reis ervaren.

Geef een reactie