Bedankt voor je reisplan aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wachttherapie nodig?

Lees alvast meer over jouw bestemmingen!

Dit vonden anderen van onze rondreizen!

Maria

Costa Rica op maat

Adembenemende Rondreis door Costa Rica met Wittropa

Onze rondreis door Costa Rica was een onvergetelijke ervaring vol natuurlijke schoonheid en avontuur. Dankzij de uitstekende organisatie door Wittropa konden we ons volledig concentreren op het genieten van deze prachtige reis.

Tijdens onze rondreis hebben we een indrukwekkende verscheidenheid aan dieren in hun natuurlijke habitat kunnen bewonderen. Van kleurrijke vogels tot speelse aapjes en nieuwsgierige wasberen, elke dag bracht nieuwe verrassingen. De diversiteit aan wildlife is werkelijk adembenemend en Costa Rica is een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Wittropa heeft ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. Vanaf het moment dat we aankwamen, verliep alles soepel en volgens plan. De accommodaties waren comfortabel en goed gelegen, dicht bij de belangrijkste natuurgebieden en bezienswaardigheden. Onze gids in Tortugero was zeer deskundig en deelde met passie zijn kennis over de lokale flora en fauna.

Het reisprogramma was perfect uitgebalanceerd, met een goede mix van avontuur en ontspanning. We hebben prachtige wandelingen gemaakt door regenwouden en genoten van de serene stranden. Elk aspect van de reis was zorgvuldig gepland en uitgevoerd, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken over logistiek of onverwachte problemen.

Kortom, deze rondreis door Costa Rica met Wittropa was een droom die uitkwam. De natuurlijke schoonheid van het land, gecombineerd met de zorgvuldige planning en organisatie van Wittropa, maakte dit tot een van de beste reizen die we ooit hebben gemaakt. We raden Wittropa ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een perfect georganiseerde en onvergetelijke reiservaring.

Dionne, Eva en Stijn

Costa Rica op maat

We hebben een zeer goed georganiseerde rondreis van 12 dagen gemaakt in Costa Rica.

Eerst drie dagen naar Tortuguero met waanzinnige natuur en fantastische gids. Daarna stond de huurauto keurig klaar en zijn we van Puerto Viejo, Arenal, Monteverde naar Manuel Antonio gereisd.

Prachtige accomodaties, leuke excursies zoals la Fortuna waterval, hangbruggen bij Monteverde, vlindertuin, luiaardverblijf, jaguar rescueopvang en het natuurpark Met prachtige dieren op onze laatste stop.

De tips voor restaurants in de reisbeschrijving hebben we meerdere keren gebruikt: allemaal even goed! De natuur en dieren zijn prachtig. Ons hoogtepunt de luiaard in de tuin van ons verblijf, op 1,5 meter afstand een natuurfilm van een uur, kortom genoten!