Yoga retreat in de jungle

Costa Rica is een prachtige plek om tot jezelf te komen. Met alle natuur, rust en de mooie cultuur die dit land te bieden heeft is het een perfecte plaats om je yoga retreat door te brengen. Een van de yogapaketten die we aanbieden is een retreat in de jungle.

Yoga in de jungle van Costa Rica

Deze bestemming waar je verblijft tijdens je yoga retreat is adembenemend en helemaal in een groene setting. Het tropische regenwoud. Overal om je heen zie je mooie planten, bergen en watervalletjes in volle glorie! Het resort bevindt zich dus midden in de natuur. Felgekleurde vogeltjes vliegen voorbij en soms komen ook nieuwsgierige aapjes langs. Een ideale rustieke omgeving  voor jouw yogaretreat.

Aanvullend bij jouw retreat

Wanneer je deze yoga retreat boekt ontvang je natuurlijk ook dagelijks lekkere én gezonde maaltijden bij je pakket. Verder is er ook de mogelijkheid om massages en lichaamsbehandelingen te ondergaan. Deze combinatie maakt het werkelijk een tropisch paradijs voor body, mind en soul! Wil je liever een dag er tussenuit of een andere activiteit boeken? Dat kan natuurlijk ook. Ga er samen op uit of plan iets in je eentje. Een gids laat je graag de mooiste dieren van de jungle zien te voet of vanaf een van de spannende hoge punten.

Andere wensen?

Heb je andere wensen? We staan flexibel tegenover eventuele aanpassingen. Als je liever langer of korter komt, meer of minder yoga wilt of andere wensen hebt staan we daar voor open, geen wens is ons teveel. Laat dit ons vooral weten in de opmerkingen wanneer je een offerte aanvraagt of in het mailcontact. Liever snel een berichtje sturen? Je kunt ons ook WhatsAppen!

De prijs voor 1 week Yoga Beach Retreat is inclusief:

  • Jungle activiteit (paardrijden, canopy, jungle hike)
  • 7 dagen / 6 nachten
  • Comfortabele privékamer
  • 3 heerlijke maaltijden per dag
  • Dagelijkse yogalessen

Vraag naar kortingen als je voor twee of meer personen boekt!

Interesse in deze retreat?

Additional information

Aantal dagen11 dagen

REISBEOORDELINGEN

There are no reviews yet.

Leave a Review

Laat een review achter!

Vertel anderen over jouw rondreis in Costa Rica en help meer andere reizigers een mooie reis ervaren.

Beoordeling