Tijdens je Familiereis in Costa Rica kun je bovenstaande bestemmingen aandoen. Staan er bepaalde locaties niet vermeld waar je graag heen zou willen gaan? Dat is geen enkel probleem. Als Costa Rica reisspecialist in het land zelf staan wij zeer flexibel tegenover wijzigingen en wensen. Dat kan je hele gezinsreis zijn, of een onderdeel van je familie vakantie. Witropa Travel is al jaren dé Gezinsreis Specialist in Costa Rica.

Onze gezinsreizen door Costa Rica zijn speciaal gemaakt voor families op reis. Zo zijn er op de diverse accomodaties sfeervolle bungalows en familiehuisjes, waar je de nodige privacy hebt, met elkaar kan zijn, maar ook gescheiden slaapkamers kan boeken als je dat liever hebt. Natuurlijk staat voor gezinsreizen in Costa Rica de natuur centraal. De kinderen kunnen hun lol op in de omgeving, gaan dieren spotten, wandelen door een tropische tuin of wat spelen op het privéterras. Voor ieder wat wils op deze gezinsreis in Costa Rica.

Ook de activiteiten stellen we samen met het oog op een familiereis in Costa Rica. Doe je graag adrenaline activiteiten zoals ziplinen, raften en paardrijden? Of liever wandelen met een gids over de flanken van de vulkaan, in de tropische jungle of luieren aan een tropisch strand of in een termaal bad? Het kan allemaal tijdens je gezinsreis door Costa Rica.

Mocht je vragen hebben over onze familiereizen door Costa Rica, neem dan Contact op, zodat we je meer kunnen uitleggen over de gezinsreis. Via Whatsapp, telefoon, skype of email zullen we alle informatie verschaffen die je nodig hebt. Op basis van onze eigen lokale ervaringen en onze kennis van gezinsvakanties in Costa Rica, krijg je gepast antwoord.

Om een idee te krijgen van de routes die we hebben voor gezinsreizen kun je een kijkje nemen naar onze witropa travel rondreizen. Deze routes zijn perfect bruikbaar voor familievakanties in Costa Rica, alleen voor een lagere prijs! Vanaf 3 personen ontvang je namelijk een gezinskorting. Maar een volledige reis op maat kan ook, dan stippelen we nog precieser je familiereis uit, op basis van jouw wensen.

Bij alle Witropa Travel familie rondreizen is het volgende inclusief:

  • Logies met ontbijt
  • Ruime (4×4) huurauto inclusief basisverzekering en wegenbelasting
  • Zeer uitgebreide Route beschrijving met allerlei leuke Tips voor onderweg
  • Praktische informatie over foto genieke plekjes, goede restaurants, barretjes en diverse activiteiten
  • 24 uurs Nederlandstalige bereikbaarheid
  • Transfers van en naar de luchthaven
  • Uitstekende service, voor én tijdens de reis
  • Belastingen én boekingskosten

Rondreis informatie

Tour text.

activiteiten-onderwegautentiek-costa-ricaavondwandelingboottocht-riviercanopytourcatamarantocht-op-zeecitytour-san-josecorcovadodieren-spottenhangbruggen-nevelwoudjungle-wandelingkoffietourkolibrituinkrokodillentournationaal-parkpaardrijdenraftenrincon-de-la-viejaschildpaddentoursnorkelentubingvogels-spottenwalvissentourzwemmen-bij-waterval

.

Rondreis beoordelingen

5 op basis van 2 reviews
Polleke Peeters & Thijs van der Meer
26/09/2017

Een heerlijke vakantie gehad in dit mooie land, mede dankzij de goede zorg en ondersteuning van Willem Pothof. Alles was prima geregeld, en gedoe met een gebrekkige huurauto werd snel en gladjes opgelost, zowel door Thrifthy als door Willem. De afwisseling tussen beestjes kijken, actief zijn en luieren was precies goed. Onze kinderen van 8 en 10 gaan hier nog jaren op teren, en wij ook! Het is heel prettig om terug te kunnen vallen op iemand die dichtbij zit en precies weet hoe alles werkt in Costa Rica. Onze onbetwiste nummer 1 bestemming/aanrader is Corcovado National Park. Volgende keer zouden we graag een nachtje slapen in het rangerstation van La Serena in dat park. Daar hebben ze nu prachtige voorzieningen om te overnachten. En dan in het donker of heel vroeg in de ochtend naar al de dieren kijken die op de airstrip komen grazen… Zeker nog plekken genoeg om nog eens terug te komen, dan gaan we zeker weer bij Willem aankloppen!

Herman & Carin Vos
29/08/2017

Wat een fantastische vakantie heb je ons bezorgd! We hebben genoten. Alles was super geregeld, mooie accommodaties, geweldige excursies en de reisdagen waren ook super. In tegenstelling tot de rest van het gezin had ik het wel benauwd toen we via een binnendoor route naar Monteverde reden. Verkeerde afslag denk ik in San Juan waardoor we via hele smalle bergpaadjes uiteindelijk toch midden in Santa Elena uitkwamen. Vierwieldrive kwam daar goed van pas.

Zelfs het weer had je goed geregeld. Bij aankomst in Manuel Antonio was het hotel niet eens te zien door de stortregen maar de verblijfdagen waren prachtig. Bij vertrek regende het weer dus er is rekening met ons gehouden 😉.

Bedankt voor alle geweldige ervaringen. Je hebt heel goed naar onze wensen geluisterd en daar de perfecte reis op geboekt. Hele leuke kleinschalige accommodaties waardoor je echt het gevoel had midden in de jungle te slapen. We raden Witropa dan ook bij iedereen aan die Costa Rica op zijn lijstje heeft staan!

Geef jouw beoordeling!

Beoordeling